vineri, 23 mai 2014

Work out your learning zone



Salutare!

Astazi sunt plina de energie si nu pentru ca este weekend ci pentru ca in sfarsit am facut PASUL.
Pasul spre a iesi din zona de confort si a intra intr-o noua zona de invatare- mai pe scurt am decis sa fac o schimbare in cariera.
Ce sa va zic, mi-a fost foarte greu insa it feels great! Si partea frumoasa este ca vad in jurul meu mai multi oameni dragi, pe care ii apreciez acum si mai mult, ce  incep sa faca astfel de pasi. Cu toate ca decizia a fost grea pentru unii (mai toti), acum sunt fericiti si impliniti si abia astept sa spun si eu acelasi lucru J- soon.
Pe de alta parte am de asemenea prieteni buni care inca sunt tematori ca au facut pasul si cel mai bun lucru pe care il pot spune este ca, indiferent de rezultat, miscarea merita facuta.

Cumva este o situatie similara cazului in care stii ca este bine sa te duci la sala pentru a fi in forma, stii ca odata ce se vor vedea rezultatele vei fi fericit si cu toate astea iti gasesti suficiente scuze ca sa nu o faci. Asta pentru ca ti se pare ca este greu. Da, clar, orice inceput este greu dar ce este important sa te intrebi este daca “greul” iti face bine sau “binele” iti face rau in ecuatia asta?
Ei bine da- la fel sta treaba si cu momentul in care stii ca trebuie sa faci altceva.

Constientizeaza:
  • ·         Care iti este potentialul
  • ·         Care iti este dorinta
  • ·         Care sunt resursele de care dispui si care sunt cele de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopul
  • ·         Ai incredere in tine ca poti sa o faci- de aici porneste totul!
  • ·         Vizualizeaza succesul
  • ·         Apuca-te de treaba si nu te opri pana cand noua zona de invatare iti va deveni zona de confort J.

Dupa aceea vei sti ce ai de facut.

Nu uita ca suntem construiti sa construim, sa invatam si sa ne dezvoltam. Gandeste-te unde am fost acum 20 de ani si unde suntem acum si vei intelege ca si tu poti face diferenta!

Sa ai o seara frumoasa!
Catalina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu